Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن شجاعی گفت: طرح سهام عدالت در حالی از سال ۸۵ تا کنون در کشور در حال اجرا است که مطابق این طرح قرار بود، پس از پایان مهلت ۱۰ ساله تسویه اقساط سهام عدالت از سود سالیانه این سهام هم قابلیت آزادسازی پیدا کند و هم این که سود سالیانه این سهام به صورت نقدی به حساب مشمولان واریز شود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: این در حالی است که با گذشت بیش از ۱۵ سال از اجرای این طرح، حالا سهامداران نه از اختیار مدیریت و مالکیت اصل سهام خود برخوردار هستند و نه این که سود سهام عدالت آنها به صورت کامل به حسابشان واریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس قانون تجارت شرکت‌ها مجازند حداکثر ۸ماه پس از برگزاری مجامع سالیانه، اقدام به واریز سود به حساب سهامداران کنند.این درحالی است که از برگزاری مجامع سال مالی ۱۳۹۸ شرکت‌های حاضر در سبد سهام عدالت بیش از این مدت می‌گذرد و برخی از این شرکت‌ها هنوز اقدام به واریز این سود به حساب مشمولان نکرده‌اند و ۱۰ درصد از سود کلی سهام عدالت از ۵۰ میلیون سهامدار دریغ شده است.

وی تاکید کرد: نکته قابل تامل در این زمینه این است که سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد مسئول در این زمینه نیز این موضوع را پیگیری نکرده و با متخلفان در این زمینه نیز برخوردی نداشته است؛ از این رو بر آن شدیم تا در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس این مطالبه عمومی را به نمایندگی از ۵۰ میلیون سهامدار عدالت پیگیری کنیم که در آینده نزدیک نیز در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم را انجام داده و جزئیات بیشتری را منتشر خواهیم کرد.

شجاعی اضافه کرد: علاه بر عدم واریز ۱۰ درصد سود سهام عدالت به حساب دارندگان این سهام، مجامع سال مالی ۱۳۹۹ شرکت‌های سرمایه‌پذیر نیز به طور کامل برگزار شده است و جالب این که نهادها و سازمان‌های مسئول در این زمینه نیز گویا برنامه و اراده‌ای برای اعلام مبلغ کلی این سود، اطلاع‌رسانی در مورد سهم هر یک از دارندگان سهام عدالت و همچنین اعلام زمان تقریبی واریز این سود ندارند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پاسخ به این پرسش که این کمیسیون از چه طریقی و با استفاده از چه راهکارهایی سود عقب افتاده سهام عدالت را دریافت و به حساب سهامداران واریز خواهد کرد، گفت: درخواست‌هایی از سوی سهامداران عدالت به این کمیسیون ارسال شده، تا از این طریق احقاق حق آنها در زمینه وصول سود سهام عدالت پیگیری و به نتیجه برسد. علاوه بر این آسیب‌شناسی سهام عدالت در همه حوزه‌ها در این کمیسیون در حال انجام است که در وقت خود مطالبات بحق سهامداران عدالت در این حوزه‌ها نیز پیگیری خواهد شد.

وی با اشاره به این که سازمان بورس از ابزارهای قانونی برای متخلفان در واریز سود مجامع شرکت‌ها به حساب سهامداران برخوردار است، ادامه داد: بنابراین کمیسیون اصل ۹۰ مجلس پس از بررسی‌های لازم، با استفاده از ابزارهای نظارتی و قانونی خود و مکاتبه با از سازمان بورس، واریز سود سهام عدالت به حساب ۵۰ میلیون سهامدار را تا رسیدن به نتیجه پیگیری خواهد کرد.

۲۳۲۳۱

کد خبر 1575191

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90مجلس سهام عدالت سهام کمیسیون اصل ۹۰ مجلس سود سهام عدالت واریز سود شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۸۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

دیگر خبرها

  • قیمت محمد محبی برای بازگشت به استقلال مشخص شد
  • خنده‌دارترین پیشنهاد برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • پیشنهاد خنده‌دار برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • واریز ۵۷ میلیارد تومان از سوی دولت به شهرداری‌های پیرانشهر